slide
A galóca legyezőhorgászata
A legendás és titokzatos galóca horgászatához kivételes türelem, profi dobótechnika és az átlagosnál több szerencse kell.
slide
Mozirje tuti 2016
Idén egy délszláv versennyel nyitott a MŰHOSz bajnoksága. Mozirjében gyűltünk össze. A 19 versenyző, 7 csapatban összesen 378 darab 20 centinél nagyobb halat fogott.
slide
Álmok földje - Műlegyezés Izland szigetén
Mindig is nagyon izgatott Izland, és nyálamat csorgatván néztem a neten a képeket, a lélegzetelállító tájakról, folyókról, vízesésekről, halakról...
slide
A körösi tuti - 2016
A Kállóhoz képest könnyebben megközelíthető part nagyobb bokrai mögött ott voltak a kisebb domik, és egy-két bokorban nagyobbakat is láttam. Végül ezekre kezdtem el vadászni.
slide
Chanel No. 1.
Szeretem az Alföldet. A végtelen búzaföldek, a napsárga repce, a kókadozó gémeskutak az elhagyatott tanyák mellett, és a horizont fölött elterülő habcsókos kék ég monoton kavalkádja oly kedvesek nekem, hogy hosszútávon nehezen tudnám elképzelni az életem nélkülük.
slide
Legyezés eperrel
Gyerekkoromban élvezettel olvastam Lőrinc László, a domolykókirály írásait, amelyben fa alá ejtegetett eperrel fogdosta a szebbnél szebb halakat. Megmozgatta alaposan a fantáziám az önműködő, természetes etető gondolata.
slide
Galóca Open
Idén került először megrendezésre a San kupa keretein belül egy egyszerű szabályokból felépített Sztrímeres Galóca Vadászat. Péntek volt a kijelölt nap. Aki az e napon fogott legnagyobb galóca fotóját bemutatja, díjazásban részesül.
Prev
Next

Üdvözlünk a MűHOSz oldalán!

Ez a felület a Műlegyező Horgászok Országos Szövetségének weboldala. A szövetség hivatalos közleményein felül helyet kapnak itt válogatott írások, képes beszámolók, rendezvényekkel kapcsolatos információk és blogbejegyzések, valamint a szövetség fóruma. A fórum nemcsak a műlegyezés szakmai kérdéseivel foglalkozik, hanem fő témája a műlegyezés népszerűsítése, a kezdők és haladók segítése és a természetes környezet megőrzése is, ezért minden érdeklődőt szeretettel várunk. Érezd magad otthon és találkozzunk a vízparton!

 • Eseménynaptár

  << Szept 2019 >>
  hkscpsv
  26 27 28 29 30 31 1
  2 3 4 5 6 7 8
  9 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21 22
  23 24 25 26 27 28 29
  30 1 2 3 4 5 6