slide
A galóca legyezőhorgászata
A legendás és titokzatos galóca horgászatához kivételes türelem, profi dobótechnika és az átlagosnál több szerencse kell.
slide
Mozirje tuti 2016
Idén egy délszláv versennyel nyitott a MŰHOSz bajnoksága. Mozirjében gyűltünk össze. A 19 versenyző, 7 csapatban összesen 378 darab 20 centinél nagyobb halat fogott.
slide
Álmok földje - Műlegyezés Izland szigetén
Mindig is nagyon izgatott Izland, és nyálamat csorgatván néztem a neten a képeket, a lélegzetelállító tájakról, folyókról, vízesésekről, halakról...
slide
A körösi tuti - 2016
A Kállóhoz képest könnyebben megközelíthető part nagyobb bokrai mögött ott voltak a kisebb domik, és egy-két bokorban nagyobbakat is láttam. Végül ezekre kezdtem el vadászni.
slide
Chanel No. 1.
Szeretem az Alföldet. A végtelen búzaföldek, a napsárga repce, a kókadozó gémeskutak az elhagyatott tanyák mellett, és a horizont fölött elterülő habcsókos kék ég monoton kavalkádja oly kedvesek nekem, hogy hosszútávon nehezen tudnám elképzelni az életem nélkülük.
slide
Legyezés eperrel
Gyerekkoromban élvezettel olvastam Lőrinc László, a domolykókirály írásait, amelyben fa alá ejtegetett eperrel fogdosta a szebbnél szebb halakat. Megmozgatta alaposan a fantáziám az önműködő, természetes etető gondolata.
slide
Galóca Open
Idén került először megrendezésre a San kupa keretein belül egy egyszerű szabályokból felépített Sztrímeres Galóca Vadászat. Péntek volt a kijelölt nap. Aki az e napon fogott legnagyobb galóca fotóját bemutatja, díjazásban részesül.
Prev
Next