Írások

Horgász Show

Immár második alkalommal került megrendezésre a számtalan érdeklődőt vonzó és nagy sikert arató rendezvény, a horgászshow. Az idén is szép számban jelentkező kiállítók névsoráról idén sem hiányozhatott a Műlegyező Horgászok Országos Szövetsége (MŰHOSZ) csapata sem.

Érdeklődők

Érdeklődők

Közvetlenül a “folyó” parton berendezett helyszínen várhattuk a műlegyező horgászat iránt érdeklődő látogatókat, kicsiket és nagyokat egyaránt. A három napos program teljes ideje alatt különböző műlegyes horgásztúrákat megörökítő fényképek és videók vetítésével, és nem utolsó sorban  bámulatos műlegyek megkötésével próbáltuk a látogatók figyelmét felkelteni.

Bemutató

Bemutató

A standon megfigyelhető volt az apró polidarazsaktól kezdve egészen a 15-20 centis táplálékhalakat utánzó hallegyek megkötése is! Mindemellett a folyópartnak berendezett színpadon  a látványos, különböző dobás technikákat bemutató előadásokon kívül megfogalmazódott jó néhány hazai halfaj horgászata ezzel a lenyűgöző horgászmódszerrel.

Előadás

Előadás

A szünetekben a “vízparton” és szabadtéren egyaránt alkalmuk volt vendégeinknek a jellegzetes legyező dobás kipróbálására, gyakorlására, esetlegesen ezzel is sikerült tovább népszerűsíteni ezt a remek sportot, módszert, stílust …!