Írások

V. Zagyva-Party (beharangozó)

Mada invitációja:

Míg az első unikum volt, mára úgymond már megszokottá vált, hogy a szolnoki Műlegyező Műegylet minden évben a vadak kezére adja a Zagyvát.

Ez az év sem múlhat el Zagyva-Party nélkül. Jelesül az ötödiket rendezzük és boldogsággal a szívemben konstatálhatom, hogy jubiláltunk. Bár a Sajó kupa ránkvert jó pár évet, de hát nem versenyzünk a versenyek megrendezése terén.Na félre a nyáltól csöpögő bevezetéssel. Jöjjön a rock’n roll!

zagyva_II_07

Minden tekintetben kemény megpróbáltatásban lesz része az idén részvevő legyeseknek, a nem véletlenül Zöld Pokol jelzővel megbélyegzett versenyen. A júliusi meleg és a gáttól-gátig hatoló zöldség mindenkinek próbára teszi mind a tudását, mind a fizikumát. Nem mellesleg idén debütál Magyarország első hivatalosan is műlegyes horgászokból álló szalonzenekara az A/CDC, kik pénteken teszik próbára a nagyérdemű dobhártyáit. A verseny a megszokottól annyiban tér el, hogy most több 10 kilométeres szakaszt horgászhatunk meg, valamint nem lesz pihenő a két forduló között. Eddig sem volt piskóta, de most a nyakába akasztunk mindenkinek egy kis “plusz súlyt”. Aki eddig nem próbálta sajnálhatja, aki pedig már volt, az ki nem hagyhatja. Várunk mindenkit nagy-nagy szeretettel, július második napján a Zagyva torkolatától a Rékasi-hídig az V. Zagyva-Partyn!

És némi technikai háttér a kezdőknek:

Szállás és versenyközpont: itt

Kiírás és minden egyéb: itt

Mit hozz? Jászra jó egy erősebb négyes, balinra nem árt az ötös. Szombatra: sapkát és naptejet, sok vizet és Seduxent (lesz agybaj :) . Péntekre mindenből házit (előnyt élvez a pálinka, a szalonna és a csili ebben a kategóriában)

Mit köss? Ezt és ezt :)